×
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Καλωσήρθατε στην Aluline Δανιηλίδης

Η εταιρεία ALULINE Δανιηλίδης ξεκίνησε ως οικογενειακή επιχείρηση το 1985 με έδρα την Θεσσαλονίκη. 'Εκτοτε αναπτύσσεται συνεχώς με επενδύσεις στον εξοπλισμό, στην τεχνογνωσία αλλά και στις υπηρεσίες. Από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες, κατατάσσεται στις κορυφαίες του αντικειμένου στην Ελλάδα, καθώς παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις με μοναδική ποιότητα και πρωτοποριακό σχεδιασμό αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου.

Συνεργάζεται με την πλέον αναγνωρισμένη παγκοσμίως εταιρεία ALUMIL, που παράγει κουφώματα και συστήματα αλουμινίου με γνώμονα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη ξεχωριστά και την ανάπτυξη ισχυρών σχέσεων. Σήμερα, η εταιρεία έχει περάσει στη δεύτερη γενιά της οικογένειας και στον σημερινό ιδιοκτήτη, Πέτρο Δανιηλίδη, συνεχίζοντας το όραμα του ιδρυτή της για υψηλή αισθητική, ποιότητα και εμπιστοσύνη.

Aluline

Η πολυετής παρουσία της εταιρείας στην ελληνική αγορά έχει ως αποτέλεσμα τη συνέπεια, την αξιοπιστία αλλά και την άψογη τεχνική υποστήριξη.

Εγκαταστάσεις

Η εταιρεία Aluline διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις με τεχνολογικά προηγμένο εξοπλισμό. Η παραγωγική αποτελεσματικότητα των συστημάτων είναι πιστοποιημένη με την σήμανση CE. Το έμπειρο προσωπικό μας σε συνδυασμό με τον προηγμένο εξοπλισμό επιτυγχάνουν την προσεγμένη ως την τελευταία λεπτομέρεια κατασκευή και τοποθέτηση.

Έξειδικευμένο προσωπικό

Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή και τοποθέτηση. Επιδιώκουμε τη συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση των εργαζομένων μας μέσω σεμιναρίων, ώστε να είναι έτοιμοι να παρέχουν λύσεις και συμβουλές αποκλειστικά για τον χώρο σας.

Σχέσεις εμπιστοσύνης

Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη αλλά και η δημιουργία μιας μόνιμης σχέσης εμπιστοσύνης. Μελετάμε τις πραγματικές ανάγκες των πελατών μας, παρέχοντας υποστήριξη σε κάθε απαίτηση που μπορεί να προκύψει, με γνώμονα την καλή ποιότητα στη σωστή τιμή.

Aluline Showroom

Η εταιρεία Aluline έχει δημιουργήσει ένα άνετο και υψηλής αισθητικής showroom όπου παρουσιάζει μια πλούσια γκάμα κουφωμάτων από διαφορετικά υλικά, σχέδια, χρώματα και απεριόριστες λύσεις σε σύγχρονη αισθητική αρχιτεκτονική.

Ακολουθεί ένα virtual tour στο showroom, που σας δίνει την ευκαιρία να περιηγηθείτε στον χώρο της έκθεσης και να δείτε εφαρμοσμένα τα σύστηματα για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Virtual Tour

Συνεργασίες